Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii wellness, masaj, bai
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oferta wellness  

Masaj aromatic revitalizant
Masajul de 20 ori 40 de minute, se aplică prin folosirea unor tehnici de masaj Suedeze, ajutând la stabilizarea circulaţiei sângelui şi al limfei. Se foloseşte o combinaţie de uleiuri aromatice ca de exemplu mentă , rozmarin, ulei de lămâie si bază de ulei gerovital. Acest masaj ajută şi la re-energizarea trupului.
40,00 Lei – 20 min
65,00 Lei - 40 min
Masaj aromatic relaxant
Tratamentul de 20 ori 40 de minute , constă într-un masaj lent, cu mişcări unilaterale,mângâietoare,folosind o combinaţie de uleiuri cu efect de absorbire fină de către piele. ( lavandă, mandarine , flori de portocal, ulei gerovital ) Aceste uleiuri ajută la relaxarea corpului şi au ca rezultat o senzaţie continuă de revigorare.
40,00 Lei – 20 min
65,00 Lei – 40 min
Masaj special cu prosop fierbinte
Masaj DolceVita
60,00 Lei – 40’
Masaj relaxant pentru faţă şi cap
30,00 Lei
Masaj cu miere detoxifiant
30,00 Lei
Masaj tradiţional cu perie uscată
20,00 Lei
Masaj plantar
Masajul de 20 de minute are ca rezultat diminuarea diferitelor dureri ca, dureri de spate, spinare şi sold, dureri de cap şi migrene. Ajută in cazul ,stressului , probleme emoţionale, insomnie, depresie, probleme ale climaxului şi probleme digestive.
35,00 Lei
Baie aromatică revitalizantă sau relaxantă
Efectul apei termale este combinat cu uleiuri revitalizante şi extracte de plante naturale. Baia aromatică pentru relaxare conţine următoarele uleiuri: rozmarin, salvie şi brad pentru revitalizare sau trandafir,flori de portocal, mandarini , şi ulei de lavandă pentru relaxare. Tratamentul de 20 de minute va fi urmat de 20 de minute de relaxare.
25,00 Lei
Baie Cleopatra
În apă , datorită concentraţiei mari de minerale, vitamine şi elemente trace, este adăugat lapte şi miere. Mierea totodată este cunoscută pentru efectul special antibacterial şi efectul de catifelare asupra pielii. Tratamentul de 20 de minute va fi urmat de 20 de minute de relaxare.
35,00 Lei
Masaj Vital
Tratamentul de 20 de minute , ajută la intensificarea circulaţiei săngelui, la eliminarea toxinelor şi a contractaţiei musculare. În prima fază, prin mişcări circulare se aplică un masaj special cu ventuză pe lângă coloana vertebrală. Tratamentul se încheie cu un masaj tonizant.
30,00 Lei
Împachetare Cleopatra cu masaj
Tratamentul de 40 de minute incepe cu un Masaj cu perie uscata, dupa care se impachetează corpul cu crema obţinută din frisca, miere si ulei de trandafir. Dupa 20 de minute de relaxare, se masează uşor în piele. Pielea devine astfel mai catifelată, mai strălucitoare şi mai parfumată.
50,00 Lei

- cazare la hotel Danubius Sovata 4*
- demipensiune (sau la cerere pensiune completa)
- acces nelimitat la bazinul cu apa sarata al hotelului
- jacuzzi
- sauna
- gismnastica de dimineata in aer liber (in functie de conditiile meteorologice)
- gimnastica in grup in apa (exclus Sambata si Duminica)
- in timpul verii permise de intrare la Lacul Ursu
- inchirierea de halate de baie
- taxa balneara
- TVA

Turistii pot beneficia de oferta wellness descrisa mai sus, la achizitionarea unui pachet de minim 5 nopti, cazare cu demipensiune.

TARIFE:
01apr - 19mai 09: 800 ron/persoana/pachet 5 nopti - cazare cu demipensiune 20mai - 22iun 09 : 875 ron/persoana/pachet 5 nopti - cazare cu demipensiune
23iun - 2sep 09: 1125 ron/persoana/pachet 5 nopti - cazare cu demipensiune
3sep - 15sep 09 : 875 ron/persoana/pachet 5 nopti - cazare cu demipensiune 16sep - 23dec 09 800 ron/persoana/pachet 5 nopti - cazare cu demipensiune
Din Gura in Gura
Alte Produse